Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Finance på besök hos LKAB Mekaniska

Finance på besök hos LKAB Mekaniska
Från vänster i skopan: Kurt Lindqvist, Monica Wingsund, Annicka Brännström, Charlotte Söderberg, Sara Thuuri, Jarl Uggla, Martin Karlsson.

I samband med en ekonomikonferens i Kiruna passade avdelningen för koncernredovisning-/controlling från Luleå på att göra ett verksamhetsbesök hos LKAB Mekaniska.det beskrivna tillvägagångssättet.

- Vi är glada att få möjlighet att visa upp vår anläggning och presentera vad vi har på gång inom mekaniska gällande utveckling och arbetsmiljö säger Jarl Uggla, vd LKAB Mekaniska.

Monica Wingsund, avdelningschef för Koncernredovisning och controlling tog också möjligheten att ha en dialog runt säkert arbete med Harry Rautio som är huvudskyddsombud. 

- För oss som koncernfunktion är det både intressant och värdefullt att göra besök i verksamheten. Det ger en ökad förståelse för verksamheten och de utmaningar som ligger bakom de siffror som vi hanterar i vår vardag, säger Monica.