Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är i fokus för LKAB Mekaniska

Godsmottagaren en viktig pusselbit i logistik
Camilla Andersson och Oscar Grundström. Foto Jarl Uggla.

— Camilla Andersson som är ny på sin tjänst, stärker vårt team på LKAB Mekaniska. Hon har arbetat hos oss i fältstyrkan några år men har nu tagit på sig ansvaret som vår nya KMA-utvecklare. Camilla kommer arbeta med kvalitet, miljö och arbetsmiljö inom hela LKAB Mekaniska med fokus på större projekt, bland annat kylarbytet KK3, hösten 2020 förklarar Jarl Uggla, VD LKAB Mekaniska.

Camilla Andersson och Oscar Grundström, produktionschef arbetar tillsammans fram standarder och ergonomiska lösningar för att lättare fånga upp avvikelser i produktionen och därefter kunna säkerställa service och kvalité till kunden. Just nu arbetar Camilla med att ta fram standarder för hantering av avvikelserapporter.

Oscar Grundström uppskattar stödet med att kunna ha någon att bolla idéer med för att säkerställa att vi erhåller högsta möjliga kvalité till våra kunder.