Hoppa till innehåll
Artboard 1Artboard fwCheckmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube

Hardox Wearparts®-center

LKAB Mekaniska är ett SSAB Hardox Wearparts®-center

Hardox Wearparts® är ett världsomspännande nätverk av slitdelstillverkare och tillhandahåller slitdelar och slitagelösningar som håller industrin igång med optimerad produktivitet och livslängd. Hardox Wearparts nätverket är nära knutet till SSAB, ett specialiserat stålföretag som tillverkar Hardox® slitplåt, Duroxite® hårdpåsvetsade produkter, Strenx® konstruktionsstål, Toolox® maskin- och verktygsstål och många andra stålsorter för krävande slitage- och konstruktionstillämpningar.

Varje Hardox Wearparts®-center ställer höga krav på personalens kompetens och garanterar kvalitet, prestanda och säkerhet hos centrets delar och tjänster. Hardox Wearparts®-medlemmarna har tillgång till vad som förmodligen är världens största kunskapsbas om slitage. Erfarenheter från andra center och SSAB slitagespecialister omsätts praktiskt i våra kunders utrustning och installationer.

Läs mer om vad LKAB Meknaiska kan erbjuda i Hardox Wearparts®-nätverket i länken nedan:

LKAB Mekaniska Hardox Wearparts®-center.